El cicle “Saps què menges?” parteix de la filosofia de donar a conèixer noves formes de viure més simples, sostenibles i sanes pel nostre cos, la nostra societat i el nostre entorn, Els col·lectius i equipaments dels barris de la Sagrada Família i Fort Pienc que hi participen volen apropar a tots els veïns i veïnes noves formes de gaudir d’una societat més justa i sostenible.

Activitats:

Taller de cuina de temporada d’hivern.
Dissabte 5 de febrer, 12:00
Ateneu popular de l’Eixample. Passatge Conradí, 3-5
Preu material: 3 euros. Inscripció prèvia

Visita al forn de pa ecològic “Barcelona Reykjavik
Dissabte 19 de febrer, 13:00
Obrador c. Doctor Dou, 12 (Raval)
Inscripció prèvia

Xerrada-Debat: És possible consumir carn de forma sostenible?
A càrrec de Marta Rivera, Veterinaris sense fronteres i amb la participació de productors de carn ecològica.
Dijous 24 de febrer, 19:00
Espai 210. c. Padilla, 210, baixos

Taller de llavors autòctones i planter ecològic
A càrrec de Oriana Blanch, agroecòloga.
Dimarts 1 de març, 19:00 > part teòrica a l’Aula Ambiental Sagrada Família.
Dissabte 5 de març, 11:00 > part pràctica, fem planter ecològic, a l’hort de Fort Pienc (Espai Jove de l’Eixample. C. Ali Bei, 120).
Cal assistir a les dues sessions. Inscripció prèvia

Inscripcions:
Aula Ambiental Sagrada Família >  934 350 547
Espai 210 >  932 653 645

+ info:
www.csapsquemenges.wordpress.com