74min  |  Quepo + ODG  |  2011  |  Catalunya

Cecilia, Anna, Maria i Rodrigo formen una jove companyia teatral, de recent èxit per la seva descarada i transgressora posada en escena, i pel compromís social i polític dels continguts que mostren. Assajant el que serà la seva propera estrena, una obra de denúncia sobre què i qui mou els fils en la societat de consum, van prenent consciència de la dificultat d’abastar la complexa i sagnant realitat que volen mostrar, entrant a poc a poc en una crisi d’identitat moral i artística que els enfronta entre si.

“Interferències” forma part d’un projecte audiovisual, educatiu i mobilitzador sobre les causes de la crisi global i les seves alternatives, que no només inclou una pel·lícula sinó també una pàgina web amb material d’educació per al desenvolupament. Tot al voltant de la crisi global i els mecanismes d’anticooperació.

Del deute extern al comerç internacional, de les retallades al paper de les institucions financeres al servei de les empreses transnacionals, del model de consum al canvi climàtic, de les resistències als països del Sud a les mobilitzacions del 15M, “Interferències” sorgeix de la necessitat de preguntar-nos quins són i com funcionen els interessos darrera dels governs, institucions internacionals i empreses que dominen el mercat que pauta les nostres vides“.

“Interferències” s’estrena als cinemes (a Barcelona, als Cinemes Alexandra i als Cinemes Girona) i a internet (de moment només el primer capítol) el proper 18 de novembre (2 dies abans de les eleccions espanyoles del 20-N) i és la primera pel·lícula de ficció amb llicència CreativeCommons.
La pel·lícula sencera es podrà veure on-line de manera gratuïta a partir del 20 de desembre.

+ info: web oficial / primer tràiler / segon tràiler / banca ètica / el país / europapress

Tràiler oficial definitiu:

Anuncis