L’alimentació està avui en mans d’un petit nombre d’empreses multinacionals que decideixen què mengem, com es produeix i qui ho produeix, de manera que el creixent monopoli del sector agroalimentari supedita el dret de menjar al lucre econòmic.

El curs d’introducció a la sobirania alimentària, organitzat per la Xarxa de consum solidari, vol posar sobre la taula quins han estat els factors que ens han portat a aquesta situació, però sobre tot exposar les alternatives que es plantegen des de la Sobirania Alimentària, tot explicant què és, què es fa a casa nostra, què tenen a veure els moviments socials, quines relacions Nord-Sud planteja.

Data: 3, 5, 10 i 12 de juliol

LLoc: Palau Alòs, c/ St. Pere més baix, 55

Horari: de 18 a 21h

Inscripcions:  heu d’enviar un correu a sensibilització@xarxaconsum.org amb les següents dades: nom, adreça electrònica i, si s’escau, nom de la vostra entitat. El curs és gratuït.

Aquí us podeu descarregar el programa en pdf.