Des de fa uns mesos, la Comissió de Sobirania Alimentària de la Xarxa local d’Economia Social i Solidària Coopoblet, juntament amb les companyes d‘Espai Ambiental i de Cuchara estan impulsant la Comunitat d’Aprofitament i Cuina al barri del Poblet (Sagrada Família). Recuperem els aliments que els comerços descarten i els cuinem juntes. Compartim el procés i el menjar que en resulta entre nosaltres i amb les nostres veïnes, tot creant vincles de coneixement i suport mutus.

La propera moguda serà una espigolada (divendres 25 d’octubre a partir de les 19h) i una cuinada i dinar comunitaris (dissabte 26 al matí). A més, aquesta vegada no només prepararem coses a la cuina: també es farà una paella a la plaça i un dinar comunitari als porxos.

Programa:
Divendres 25 d’octubre:
– 19.00 h: recuperació d’aliments dels comerços del barri
Dissabte 26 d’octubre:
– 10.00 h: preparació i cuina en grup
– 14.00 h: dinar comunitari de paella i altres plats deliciosos

Lloc:
Centre Cívic la Sedeta
C. Sicília, 321. Barcelona

Més informació:
formulari d’inscripció
esdeveniment a facebook
cartell
– contacte: hola@cuchara.cat

Organització:
Cuchara, Espai Ambiental i CooPoblet
Amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona